Nikii oldala.

Ne legyél hülye. Ne barátkozz olyanokkal, akik először tök aranyosak aztán tükörnek néznek téged !!

Sziaa.^^


Farmerama szomszédot keresek!

Mi az a Farmerama? Egy teljesen új őrület az interneten! A világ legőrültebb farmja. Online farmer gazdálkodás a csúcson! A vidéki élet még sosem volt ilyen izgalmas! A Farmerama teljes magyar nyelvű felülettel és súgóval várja a játékosokat!Jelenleg 4,5 millió felhasználó játszik a Farmerama alkotással a világ minden tájáról és egyre többen csatlakoznak a virtuális gazdaság világába.  A farm üzembe helyezése után fél év elteltével töretlen népszerűségnek örvend.

Farmerama szomszédot keresek!

Kapunk egy online birtokot, ahol termelhetünk növényeket, és tenyészthetünk állatokat, a nagy szüret után kapott pénzt pedig visszaforgatva a gazdaságunkba, további újdonságokat vásárolhatunk. A lényeg, hogy virágozzon az üzlet, és dagadjon a pénztárca, sikert pedig csak úgy lehet elérni, ha minden nap rászánunk néhány percet a kert gondozására. Nem kell azonban megijedni a kötelességtől, ha az ember egyszer ráérez a játék ízére, akkor alig várja, hogy visszamenjen a birtokra, és folytassa a munkát, hiszen nincs is annál jobb dolog, ha látjuk szárnyalni azt, amire a szabadidőnket áldozzuk.

Farmerama szomszédot keresek!

A folyamat rendkívül egyszerű, a magokat először el kell vetni, meg kell öntözni, esetleg trágyázni, utána megvárni, amíg kinőnek, majd learatni őket, és bezsebelni a vevőktől kapott pénzt. A terményből csináltathatunk tápot is, amivel az állatokat tudjuk etetni, a kezdetben viszont mindenből csak néhány darabunk van, és ahogy lendül fel a karrierünk, annál több zöldség, állat és fa lesz elérhető a repertoárunkban.

Farmerama szomszédot keresek!

A játékba egy új farmer szomszédságot is illesztettek, aminek köszönhető, hogy (maximálisan) 12 szomszédot lehet felvenni a szomszédos környékekre. A barátok számára ajándékokat,  meglátogathatjuk őket a birtokukon és üzeneteket küldhetünk részükre.

Farmerama szomszédot keresek!

A Farmerama egy szórakoztató és kihívásokkal teli játék, az állatok nagyon viccesek benne, a legjobb pedig, hogy bárhonnan játszhatunk, üljünk akár az unalmas irodában, vagy otthon a családdal, csak be kell pötyögni a címet, és már indulhat is a móka!


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 105
Tegnapi: 195
Heti: 300
Havi: 2 274
Össz.: 467 538

Látogatottság növelés
Oldal: Farmerama.^^
Nikii oldala. - © 2008 - 2018 - nikiioldala.hupont.hu

A HuPont.hu segítségével a weboldalkészítés gyors! Itt kezdődik a saját weboldalkészítés!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: cigány szavak - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »