Nikii oldala.

Ne legyél hülye. Ne barátkozz olyanokkal, akik először tök aranyosak aztán tükörnek néznek téged !!


Sziaa.^^

A tavaszi-nyári divat 2011-ben sok új, de még annál is több régi elemet hozott magával. Röviden összefoglaljuk, hogy hogyan alakul a ruha divat, a szín divat, a smink divat és persze a várva várt fürdőruha divat az idei tavasz-nyári szezonban. A 2011-es trend világába egyszerre jöttek vissza a kor bohém, lezser darabjai és elegáns, üzleties irányvonalai.

Fürdőruha divat 2011

A 2011-es nyári divat legforróbb kérdése az idei bikini divat alakulása. Az idei strand szezon a közelmúlt egyik legszínpompásabb szezonja, melyben a friss, élénk színekből (zöldeskék, narancs, narancsvörös, türkiz, aranybarna, sárgászöld, égkék) álló geometrikus mintájú fürdőruha divat mellett a nagyon nőies fodrokkal díszített bikini divat is helyet kapott.

Az élénk színű fürdőruha trend nem igényel túl sok mintát, ezért vagy egyszerű alakzattal vagy még inkább: fodrokkal teszik látványossá. A 2011-es bikini trend megengedi, hogy a fodrok a fürdőruha bármely részén és bármely mennyiségben feltűnjenek. A nyári trend újdonsága a félvállas fürdőruha. Szintén izgalmas újdonsága 2011 fürdőruha divatjának az a sejtelemes kivágás, mely az egyrészes fürdőruhákon a szokásos mélyen vágott derékrészben jelentkezik, a bikinik esetében viszont egy apró, utalásszerű kivágásként tűnik fel. Az idei divat trend farmer mániájának megfelelően a fürdőruha piacon is megjelentek a farmer hatású bikinik és úszódresszek.

Smink divat 2011

A smink trend 2011 tavaszán rendkívül változatosan alakul. A natúr sminktől az örök kedvenc füstös szemeken keresztül szinte minden megengedett. A szezon újdonsága az egyszínű, mindenfajta árnyékolástól és satírozástól mentes szemhéj, többnyire matt vagy enyhe szaténfényű szemfestékkel kialakítva, melynek dominanciáját a natúr száj ellensúlyozza.

Ismét előkerül a smink kellékek közül a szemhéjtus. A vékonyan húzott finom kontúr jó alapozást jelent a hangsúlyos szempilláknak. Az erős színű matt vagy szaténfényű rúzs használatát enyhe, földszínekből összeállított semleges szemhéjjel lehet érvényesülni hagyni. A smink színek terén a 2011-es divatban új belépő a narancsvörös szín, mind rúzs, mint szemhéjfesték formájában. Továbbra sem szorítja ki azonban az eddig is nagy sikerű pink, meggy és testszínű irányzatokat.

Divat színek 2011

A szín divat 2011 tavaszán a lágyabb, tompább árnyalatokat részesíti előnyben, nem mellőzve a pár éve divat színné emelkedett türkiz-, sárgászöld-, lila árnyalatokat, illetve ezeknek a különböző élénkségű változatait. 

Továbbra is megmaradnak a meleg őzbarnás, homokszínű darabok, melyek mellett továbbra is nagy hangsúlyt kap a sexy leopárdminta és egyéb állat-vagy levélminta. Ezek mellett azonban új belépőként jelennek meg a piros meleg árnyalatai, mint a szaturnuszvörös, narancsvörös, naracssárga. Hideg színek közül a ezüstszürke és a mályva kapnak a szokásosnál nagyobb teret. Emellett a 2011-es ruha divat egész kollekciókat enged összeállítani semlegeshez közeli vaj, bézs, szürkésbarna, szürkéskék és csont színekből.

Divat trend 2011

A ruha divat idén a  maxi ruháknak kedvez, elsősorban lágy esésű anyagokból. A szoknya divat a térdig érő hosszt részesíti előnyben. Megtörni látszik a skinny nadrágok egyeduralma is. A nadrág divat terén idén tavasszal újra hódit a lenge bőszárú nadrág, a magas derék és a földig érő nadrághossz.

Szintén teret kapnak a könnyű, tavaszi overálok, egyszerre rövid és földig érő lezser fazonban. És a mi rég volt: a haspóló! A 70-es évek divatjával együtt költözött vissza a kifutóra a csupasz has és hozta magával a cicaszemüveget és az övtáskát is. Szintén a korábbi évtizedekből jött vissza a 2011-es divat kelléktárába a fatalpú papucs és a törpesarkú szandál.Weblap látogatottság számláló:

Mai: 122
Tegnapi: 195
Heti: 317
Havi: 2 291
Össz.: 467 555

Látogatottság növelés
Oldal: 2011-es divat.^^
Nikii oldala. - © 2008 - 2018 - nikiioldala.hupont.hu

A HuPont.hu segítségével a weboldalkészítés gyors! Itt kezdődik a saját weboldalkészítés!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: cigány szavak - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »